ZijActief Limburg

Met bijna 6500 leden in 79 afdelingen is ZijActief Limburg het grootste vrouwennetwerk van Limburg. Bij ZijActief staat samenwerken, ontmoeten, talentontwikkeling en het delen van ervaringen centraal. ZijActief geeft hier vorm aan door lokaal, regionaal en provinciaal gevarieerde activiteiten en boeiende themabijeenkomsten te organiseren.

Interim communicatieadvies

Op locatie in Roermond verzorgen wij alle voorkomende communicatiewerkzaamheden voor de koepelorganisatie ZijActief Limburg. We adviseren, realiseren en organiseren.

Strategisch beleidsplan 2021-2024

ZijActief Limburg staat voor de vraag hoe zij als vrouwenorganisatie voor leden van unieke meerwaarde is én blijft. Arc Communicatie schreef voor en samen met ZijActief Limburg het strategisch beleidsplan voor de periode 2021-2024.

Tijdschrift Zij&Zo

Hoe houd je je leden geboeid? Een papieren blad doen wonderen voor je klantenbinding. Daarom verzorgen we drie keer per jaar het ledenblad Zij&Zo.

Ledenwerving

Hoe mooi is het om niet alleen een advies uit te brengen, maar dat vervolgens ook uit te voeren? Bij ZijActief Limburg deed zich deze kans voor. Arc Communicatie maakte een strategisch plan voor ledenwerving met een praktische uitwerking. Met deze praktische uitwerking zijn we vervolgens aan de slag gegaan. Het resultaat? Een handige toolkit voor afdelingen. De ZijActief-afdelingen van de organisatie kunnen nu zelf aan de slag met ledenwerving!

Nieuwe website

In 2022 vernieuwde ZijActief haar website. Elke afdeling van de organisatie beheert op deze website een eigen pagina. Arc Communicatie ondersteunde de organisatie op verschillende fronten. We hielden de regie, schreven de webteksten en organiseerden een reeks trainingen voor de webmasters van alle 67 afdelingen van ZijActief.