Gemeente Roerdalen

De gemeente Roerdalen ligt in Midden-Limburg en bestaat uit de kernen Herkenbosch, Melick, Montfort, Posterholt, Sint Odiliënberg en Vlodrop. De gemeente heeft van geluk haar missie gemaakt: zij wil bijdragen aan het geluksgevoel van inwoners, ondernemers en bezoekers. Zij werkt daarbij niet alleen vóór, maar ook steeds vaker mét hen samen. Dit vraagt om een nieuwe manier van werken, een andere overheid. Samen Doen! Voor de gemeente Roerdalen voerden we uiteenlopende klussen uit.

Interim communicatieadvies

Als echte Roerdalense onderneming zijn wij al jaren de vaste partner van de gemeente Roerdalen als het gaat om interim communicatieadvies. Als Team Communicatie van de gemeente tijdelijk extra mankracht of expertise nodig heeft, dan zetten wij een van onze communicatieadviseurs in.

Communicatie duurzaamheid

Roerdalen staat net als alle andere gemeenten voor een enorme duurzaamheidsopgave. De gemeente realiseert zich dat zij klimaatverandering alleen kan tegengaan als iedereen in actie komt. Maar hoe stimuleer je inwoners om duurzame keuzes te maken? Daarover dachten wij mee met de gemeente Roerdalen.