Springleaf Consultancy

Springleaf Consultancy is ervan overtuigd dat mensen en technologie elkaar kunnen aanvullen en versterken. Samen met hun klanten optimaliseert Springleaf processen. Dit doet de organisatie door Robotic Process Automation (RPA) en Intelligent Automation toe te passen. De Softwarerobots die ze bouwen, voeren routinewerkzaamheden snel en foutloos uit. Daardoor kunnen data tijdig, juist en volledig worden verwerkt.

Arc Communicatie ontwikkelde de huisstijl op basis van een bestaand logo. Ook ontwikkelen we diverse communicatiemiddelen voor Springleaf. Zo leveren we verschillende teksten en leaflets. Sprinleaf Consultancy gebruikt deze voor marketingdoeleinden. We verzorgen zowel de vormgeving en opmaak als de teksten. En, needless to say, deze zaken kunnen níet door robots bedacht worden! 😉

Neem voor meer informatie contact op met Anne.

Huisstijlontwikkeling

Arc Communicatie ontwikkelde de huisstijl voor Springleaf Consultancy. Het bestaande logo vertaalden we naar diverse toepassingen. We ontwierpen onder andere PowerPointpresentaties, templates voor leaflets, businesscases en booklets en divers handelsdrukwerk (visitekaartjes, briefpapier en enveloppen). De algemene look & feel werkten we uit in een huisstijlhandboek.

Website

In 2021 lanceerde Springleaf Consultancy haar nieuwe website: www,springleaf.nl. Arc Communicatie schreef de websteksten. De SEO-teksten dragen niet alleen bij aan een goede vindbaarheid, maar zijn ook leesvriendelijk en begrijpelijk. Daarnaast verzorgden we ook het grafisch ontwerp van de website. Geheel in lijn met de door ons ontwikkelde huisstijl. Mooiwurk uit Drachten verzorgde de technische realisatie van de website.