Sponsoring

Wij vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de Limburgse samenleving. Daarom zijn wij verbonden aan diverse maatschappelijke initiatieven. Wij denken mee over de communicatie en ondersteunen bij de uitvoering daarvan. Dat doen we in de vorm van sponsoring. 

Berden Voorjaarsloop

De Berden Voorjaarsloop is een jaarlijks hardloopevent in Venlo. Van beginnende sportievelingen tot aan afgetrainde atleten, Berden Voorjaarsloop biedt voor jong en oud een uitdaging. Arc Communicatie ondersteunt de organisatie al jaren in de vorm van sponsoring bij de communicatie.

Toon Hermans Huis

Veel mensen die met kanker worden geconfronteerd, hebben behoefte aan een luisterend oor. Toon Hermans Huizen zijn ontmoetingsplaatsen voor mensen met kanker en hun naasten waar begeleiding en ondersteuning wordt geboden. Wij ondersteunen het Toon Hermans Huis bij de communicatie.

Roermond City Run

Rabobank Roermond City Run is hét hardloopevenement van Midden-Limburg. De City Run trekt jaarlijks duizenden deelnemers en toeschouwers naar het mooie centrum van Roermond. Bijna tien jaar hebben we het evenement als trotse sponsor ondersteund. In die hoedanigheid coördineerden we de communicatie en PR rondom het evenement.

Vincentiusvereniging Roermond

Een schrikbarend aantal inwoners van gemeente Roermond leeft op óf onder de armoedegrens. De vrijwilligers van Vincentiusvereniging Roermond helpen deze mensen. Arc Communicatie ondersteunde de vereniging in de communicatie. We stelden een communicatieplan op, verzorgden een vernieuwde huisstijl en bouwden een nieuwe website in samenwerking met zusteronderneming Nettt Interactieve Media.