Marijke Paradiek Haarwerken|Hair & Beauty

Marijke Paradiek en haar team van haarspecialisten staan klaar voor mensen met de nieuwste trends op het gebied van haar, beauty en haarwerken. De stylisten in het team worden wekelijks getraind. In 2013 won Marijke al eens de prestigieuze coiffure award. De laatste jaren profileert Marijke Paradiek zich steeds meer als een specialist op het gebied van haarwerken.

Campagnes
Wij ontwikkelden diverse mediacampagnes (print, online) voor Marijke Paradiek. Voor de campagnes verzorgden wij de conceptontwikkeling, de teksten en de vormgeving. Wij zijn een klankbord voor de strategische marketingcommunicatie en voeren de volledige regie op uitvoering en de organisatie daarvan.

Mediaplanning en trafficmanagement
Daarnaast verzorgen wij de volledige mediaplanning (on- en offline) en onderhouden wij de contacten met de medialeveranciers. Er wordt vanuit het beschikbare jaarbudget een jaarplanning opgesteld. We zorgen ervoor dat advertentiematerialen, die we in huis maken, op tijd bij de verschillende media worden aangeleverd.

Tekst en content

Regelmatig verschijnen er artikelen in tijdschriften en weekbladen in de regio Roermond. Ook verzorgen wij de websiteteksten en het contentmanagement van de website.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Marc Breugelmans.