Dental Center Gangelt

Dental Center Gangelt is een state of the art tandartsenpraktijk in het Duitse Gangelt. De praktijk richt zich op Duitse en Nederlandse klanten. Naast de reguliere tandzorg beschikt Dental Center Gangelt over een eigen tandtechnisch laboratorium dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en werkt met innovatieve tandtechnische technieken. Daarnaast kunnen klanten er terecht voor pijnvrije behandelprogramma’s.

Campagnes

Wij hebben diverse mediacampagnes (print, online) voor Dental Center Gangelt ontwikkeld, met name voor de promotie van een klikprothese (klikgebit). Hierbij zijn enkele implantaten in de kaak bevestigd, waar het klikgebit vervolgens op wordt vastgeklikt. Voor de campagnes verzorgden wij de conceptontwikkeling, de teksten en de vormgeving.

Mediaplanning en trafficmanagement

Daarnaast verzorgen wij de volledige mediaplanning (on- en offline) en onderhouden we de contacten met de medialeveranciers. Er wordt vanuit het beschikbare jaarbudget een jaarplanning opgesteld. We zorgen ervoor dat alle advertentiematerialen op tijd bij de verschillende media worden aangeleverd.

Tekst

Wij schrijven regelmatig artikelen voor Dental Center Gangelt, onder andere voor magazines in Limburg.

Social media

We ontwikkelden een strategisch plan voor Instagram. Vanuit een plan én in goed overleg, voeren we de Instagramactiviteiten voor Dental Center Gangelt uit.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over deze opdracht contact op met Marc Breugelmans.