Welkom Jean-Pierre

Onze nieuwe collega Jean-Pierre kon haast niet wachten op de krachtenbundeling tusssen Arc en MarksMarks Reklamemakers

Jean-Pierre stelt zich voor: “Ze noemen me ook wel JP. Al 35 jaar werk ik met veel plezier aan mijn bureau-ervaring binnen MarksMarks Reklamemakers. Ik werk al meer dan 20 jaar samen met Arc voor verschillende klanten. Heel erg leerzaam, leuk en divers. Onze krachtenbundeling is dan ook een logische stap. Wanneer ik niet aan het werk ben, sta ik graag klaar voor mijn familie. Ik ben een écht familiemens. Ik kan genieten van een goede film en ben een liefhebber van oldtimers. Daarnaast is Zuid-Frankrijk de vakantiebestemming waar ik keer op keer naar uitkijk. De fusie van Arc Communicatie met MarksMarks Reklamemakers is weer een nieuwe stap met veel mogelijkheden. Korte lijnen en alle expertise onder één dak.”

 

Terug naar het overzicht