Vacature: Communicatieprofessional die onze opdrachtgevers helpt groeien

Wij verrassen onze opdrachtgevers altijd met iets extra’s. Kwaliteit plus één noemen we dat. Een aanpak die werkt. We zijn op zoek naar nieuwe communicatietalenten. Ben jij een communicatieprofessional die een glimlach op het gezicht van onze opdrachtgevers weet te toveren? Dan willen we jou graag ontmoeten!

Over de functie
Als communicatieadviseur is geen dag hetzelfde. De ene dag ben je aan het werk bij ons op kantoor, de andere dag ben je op pad of werk je bij een opdrachtgever in huis. Je werkzaamheden kunnen bestaan uit interim communicatieopdrachten, (strategisch) communicatieadvies en de ontwikkeling van on- en offline communicatie(middelen). Ook het schrijven van pakkende teksten is je toevertrouwd. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en de voortgang van uiteenlopende projecten. Je werkt nauw samen met vormgevers, fotografen en drukkerijen. Op deze manier ontzorg je onze opdrachtgevers én je collega-adviseurs. Van A tot Z heb jij de touwtjes in handen. Een ding is zeker: je werkdagen zijn dynamisch. Dat maakt ons werk ook zo leuk! We bieden je een fulltime baan (parttime is bespreekbaar), met prima salaris, in een gezellig team.

Over jou
Ben jij een communicatieprofessional die van aanpakken weet? Heb je minimaal HBO-niveau? Wil je jouw expertise inzetten voor uitdagende communicatieklussen? En ben je een kei in organiseren? Lig jij niet wakker van deadlines? En niet te vergeten, herken jij je in onze kernwaarden: deskundig, persoonlijk en betrouwbaar? Dan maken we graag kennis met jou!

Kop koffie?
Interesse? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie. Stuur je motivatiebrief en cv naar marc@arccommunicatie.nl. Wil je eerst meer weten over ons bureau en onze manier van werken? Kijk dan op www.arccommunicatie.nl of bel met onze directeur Marc Breugelmans 06 53 311795.

Over ons
Arc Communicatie is een doorgewinterd communicatiebureau, gevestigd in het Midden-Limburgse Herkenbosch. Al bijna 30 jaar adviseren we over communicatievraagstukken, bedenken we verrassende concepten, ontwikkelen we on- en offline communicatiemiddelen en schrijven we pakkende teksten. Dat doen we voor opdrachtgevers in de hele provincie. Van overheid tot bedrijfsleven, van non-profit tot zorg. Wij willen een bureau zijn dat met je meedenkt, kwaliteit levert, je werk uit handen neemt en zijn afspraken nakomt. Kortom, een bureau waar je van op aan kunt. Solide en betrouwbaar. Zonder opsmuk.

Terug naar het overzicht