Rob van Hintem

Trainee communicatieadviseur

Waarom communicatie?

Vandaag de dag is communicatie belangrijker dan ooit tevoren. Goede communicatie verbindt mensen en brengt ze dichter bij elkaar. Dit spreekt mij enorm aan. Als communicatieadviseur kan ik zo een mooi steentje bijdragen om uitdagende vraagstukken aan te pakken!

Krijgt energie van?

Ik krijg energie van een uitdaging! Waar het antwoord op het vraagstuk niet voor het oprapen ligt. Dat geeft me motivatie en energie. Trouwens, een lekker kopje koffie helpt ook altijd…

Typisch Rob

Ik ben een enthousiaste jongen, die tot het uiterste wil gaan om een doel te bereiken. Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen toch?

Achtergrond

Momenteel combineer ik mijn studie Communicatie met één dag werken op ons kantoor in Herkenbosch. Inmiddels ben ik aangekomen in mijn derde studiejaar. Dat betekent een half jaar een minor volgen. Ik koos voor de minor Engelse Taal & Cultuur. Volgend schooljaar ga ik me focussen op afstuderen, om vervolgens via de universiteit mezelf door te ontwikkelen als communicatieprofessional!

En verder …

Kan iedereen me de hele week door bereiken. De jeugd zit toch altijd op de telefoon he… Appen, bellen, mailen. Geen probleem. Echter probeer ik wel alles wat met voetbal te maken heeft te volgen. Mijn grote hobby en passie!

Stuur mij een e-mail