One Two Touch: “Onze website is nu SEO-proof!”

Hoe belangrijk de ‘finishing touch’ is, weet One Two Touch als geen ander. Deze specialist in luxe schakelmateriaal schakelde Arc Communicatie en Nettt Interactieve Media in voor haar nieuwe website. Arc verzorgde de SEO-teksten (Search Engine Optimalization) en de grafische vormgeving. Nettt Interactieve Media realiseerde de techniek van de website.

Zichtbaarheid en vindbaarheid
One Two Touch: “Ons bedrijf richt zich grotendeels op de online verkoop van design schakelmateriaal. Dat doen we via onze webshop. Online zichtbaarheid en vindbaarheid zijn dus belangrijke pijlers binnen onze marketingaanpak. De SEO-teksten van Arc Communicatie dragen hieraan bij. Deze zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Daardoor is onze webshop nu nóg beter vindbaar, bijvoorbeeld via Google.”

Webdesign en gebruiksvriendelijkheid
One Two Touch is ook te spreken over het ontwerp van haar nieuwe webshop: “Arc stak het webdesign in een nieuw jasje. Het kleurgebruik en de details, zoals licht vervaagde lijnen en op maat gemaakte iconen, corresponderen nu meer met de producten die we verkopen. Op die manier versterkt het webontwerp onze uitstraling. Bekijk het eindresultaat via www.one-two-touch.com.”

Terug naar het overzicht