Afwisselende stage bij Arc Communicatie (hbo)

Volg jij een hbo-opleiding Communicatie en wil je ervaring opdoen met uiteenlopende communicatieopdrachten? Houd je van schrijven en ben je creatief met woorden? Ben je een kei in organiseren en hou je van gevarieerd werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de stage
In deze stage ondersteun je onze communicatieadviseurs bij de uitvoering van diverse opdrachten. Ook werk je mee aan de profilering van Arc Communicatie. Daarnaast verzorg je de communicatie en PR voor het Toon Hermanshuis in Roermond. Je werkzaamheden bestaan uit het schrijven van teksten, het beheren van communicatiemiddelen en online communicatie. Je wordt hierbij begeleid door onze communicatieadviseurs. In verband met de coronamaatregelen werk je hoofdzakelijk thuis en af en toe op locatie in Herkenbosch. Eén ding is zeker: je werkdagen zijn dynamisch. Dat maakt ons werk ook zo leuk!

Over jou:

  • Je zit in het tweede of derde jaar van een hbo-opleiding Communicatie (meeloopstage);
  • Je bent beschikbaar voor 5 dagen in de week in het voorjaar van 2021;
  • Je bent initiatiefrijk, creatief, nauwkeurig, georganiseerd en kunt snel schakelen;
  • Je houdt van gevarieerd werk.

Over ons:
Arc Communicatie is een communicatiebureau in Midden-Limburg. We adviseren over communicatievraagstukken, bedenken verrassende concepten, ontwikkelen on- en offline communicatiemiddelen en schrijven pakkende teksten. Dit doen we voor opdrachtgevers in de hele provincie. Van overheid tot bedrijfsleven, van zorg tot non-profit.

Nieuwsgierig? We horen graag van je!

Stuur je cv en motivatiebrief uiterlijk vrijdag 4 december naar info@arccommunicatie.nl ter attentie van Marc Breugelmans.

Terug naar het overzicht